Szoftverfejlesztés

Főoldal 9 Szoftverfejlesztés
Szoftverfejlesztés

Pénzügyi szoftverek

Pénzügyi területre készült szoftvermegoldásaink olyan banki háttérfolyamatokat támogatnak, melyek sok felesleges ráfordítástól kímélik meg ügyfeleinket. Meglévő interfészeink segítségével automatizáljuk az adatkinyerést, egyszerűsítjük az adminisztrációt és felgyorsítjuk a kommunikációt.
Pénzügyi szoftvereinket közel 10.000 felhasználó használja napi szinten, akik több mint 350.000 dokumentumot tárolnak a rendszerekben és az elmúlt években több millió hatósági megkeresést válaszoltak meg automatizáltan.

 

Szoftverfejlesztés

Közüzemi szoftverek

Virtuális Ügyfélkapcsolati Megoldásunk a XXI. századi ügyfél elvárásoknak megfelelően kialakított szolgáltatás csomag, melyben megvalósítottuk, hogy ügyintézési csatornától (on-line, telefon, email, személyes) függetlenül a szolgáltatók ügyfelei mindent egy felületről indítva tudjanak intézni. Rendszerünk segítéségével kézen fogjuk az ügyfelet és lépésről-lépésre elvezetjük a számára fontos információig, ügyintézési lehetőségig.
A Virtuális Ügyfélkapcsolati Megoldásunk gyakorlatilag bármilyen szolgáltató rendszeréhez integrálható, ezek többségéhez (SAP, Libra, ASP, Andoc) jól működő interfésszel rendelkezünk.
A pandémiás időszakban rendszerünk bebizonyította, hogy megfelel az újonnan felmerült kihívásoknak és a megnövekedett terhelésnek is.

Bővebben

Szoftverfejlesztés

Városi applikáció

A CityApp mobil applikáció bevezetésével a település egy, a nemzetközi gyakorlatban már bevált, jól működő és egyedülálló kommunikációs csatornát és szolgáltatási csomagot tud kiépíteni, amelynek segítségével növelhető a helyi lakosság településhez történő kötődése, identitás tudata, javulhat az önkormányzati intézmények ügyviteli rendszere, a munkavégzés hatékonysága, elősegíthető a települési idegenforgalom fellendítése is.

Bővebben